Sisältöön sitemap
Site logo

Ranuan Raiskiossa, Natura-suojellun Simojen välittömässä läheisyydessä sijaitsee unelmien lomakohde. Villa Wikkelässä voit nauttia omasta rauhasta ilman naapureita ja liikenteen melua. Ympäröivä joki, metsä ja peltomaisemat luovat levolliset puitteet lomasi ajaksi. Luonnon keskellä on helppo rentoutua, kun tuntee puhtaan ilman keuhkoissaan ja ympäriltä kuuluu vain luonnon ääniä.

Villa Wikkelän olohuoneen sekä saunan isoista ikkunoista on esteetön näkymä Simojen vesistöön. On rauhoittavaa seurata jatkuvasti muuttuvaa luontoa vaikka takan lämmössä tai saunan lauteilta. Onnekas voi nähdä revontuletkin suoraan saunasta tai makuuhuoneen vuoteelta.

Iso, katettu ja lasitettu terassi mahdollistaa raittiissa ilmassa olemisen myös sateisina päivinä. Terassilla on kaasulämmittimet sekä takka tuomassa lisää tunnelmaa, ja kaasugrillillä loihdit iltapalan tai välipalan helposti ja mukavasti.

Wikkelässä on kolme kahden hengen makuuhuonetta ja parvi, missä on kaksi vuodetta. Vuodepaikkoja on yhteensä kahdeksan. Käytössä on laadukkaat hotellitason vuoteet ja vuodevaatteet. Talon keittiöstä löytyvät kaikki nykyaikaiset laitteet ja laadukkaat Arabian Iittala-astiat ja -välineet.

Viihtyisän oleskelualueen lisäksi mieltä ja kehoa voit rentouttaa myös saunan löylyissä tai ylellisen poreammeen miellyttävässä hieronnassa ja lämmössä. Mukavaa puuhaa saat myös kun lämmität perinteisen puusaunan joen rannassa. Kummastakin saunasta on helppo pulahtaa uimaan raikkaaseen jokiveteen, ja rantasaunan edustalla on myös idyllinen tulisija illanistujaisia varten.

Sijainti

Villa Wikkelä sijaitsee alle kymmenen talon kylässä Raiskiossa. Ranuan keskustaan on matkaa 18 kilometriä ja Ranua Resort Zoo eläinpuistoon 15 kilometriä.

Ranualta on vain noin reilun tunnin matka mm. Rovaniemen Napapiirille joulupukin kylään, Kemiin jäälinnaan ja jäänmurtajaristeilylle, Iso-Syötteelle laskettelemaan tai Posiolle katsomaan upeaa Korouman rotkolaaksoa ja Pentik-kylää.

Harrastusmahdollisuudet

Vierailijoille on tarjolla monipuoliset aktiviteettivälineet. SUP-laudat, moottorikelkat, polkupyörät, lumikengät, alamäkisukset, mönkijä yms. takaavat unohtumattoman kokemuksen. Vapaana virtaava Simojoki on suomen ainut vapaa lohijoki Tenojoen lisäksi ja on kalamiehille oiva paikka taitojen testaamiseen. Ympäristön muut vesistöt ja metsästysmaastot luovat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen harrastamiseen.

Alle kilometrin verran Wikkelästä löydät myös virallisen moottorikelkkareitin, mistä pääset ajamaan satoja kilometrejä eri puolelle Lappia. Ranuan kuuluisat hillasuot ovat nekin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Täyden palvelun loma

Halutessanne järjestämme teille täyden palvelun loman.

Noudamme teidät lentokentältä ja järjestämme autonkuljettajan sekä kokin vierailunne ajaksi. Varaamme puolestanne kaikki aktiviteetit: joulupukin tapaamisen, porotilalla vierailut ja poroajelut, husky- ja hevosrekiajelut, ohjatut revontuliretket sekä opastetut kierrokset upeassa Ranua Resort Zoo -eläinpuistossa, jossa pääsee katsomaan jääkarhuja, susia, ilveksiä, ahmoja, hirviä, poroja sekä muita arktisia eläimiä.

Tarjoamme myös muita palveluja toiveidenne ja mahdollisuuksien mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä etukäteen niin teemme tarjouksen.

Kehitämme Villa Wikkelän pihaa entistä viihtyisämmäksi! Rakennustöiden aikana osa pihasta on sorapinnalla. Työt valmistuvat kevään 2023 aikana.

Fazer

Arctic Dreams House

Ranua Resort

Arctic Borealis Huskies

Vaaran porotila

Arctic Guesthouse & Igloos

Ranuan Hevospalvelut

Lions Club

Kakkupirtti

Villa Havula

Villa Kuulas