Sisältöön sitemap
Site logo

Ranualta löydät kaikki tarvittavat peruspalvelut mukavan loman viettämiseen. Kylällä on kaksi ruokakauppaa, kaksi huoltoasemaa, apteekki, kukkakauppa, vaatekauppa, lounasravintoloita sekä muutamia erikoisliikkeitä.

Ranua Resortin yhteydessä on Wild Arctic ravintola mistä saa päivittäin aamiaista sekä lounasta, matkamuistomyymälä, Cafe Bistro Bubo ja Fazerin makeismyymälä, Myös Arctic Guesthouse & Igloos yhteydessä on ravintola, joka palvelee sekä lounasasiakkaita että päivällisasiakkaita.

Ranualla toimii kotileipomo Kakkupirtti, mistä saa tilauksesta sekä suolaisia että makeita leivonnaisia.

Ranualla on myös mainiot puitteet erilaisten kokousten tai virkistyspäivien pitämiseen; voit yhdistää kokouksiin erilaisia aktiviteetteja, ruokailuja ja vaikkapa eläinpuistovierailun. The Book Bar tarjoaa myös loistavat puitteet rentoon illanviettoon. Yön yli kestäviin kokouksiin löytyy useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja niin pienille kuin isommillekin porukoille.

 

Ostokset

  • Ranua Resort matkamuistomyymälä
  • Fazer shop

Ranua Resortin matkamuistomyymälästä löydät tuliaiset itselle tai kaverille. Valikoimasta löytyy vaatteita, magneetteja, astioita, pehmoleluja, avaimenperiä, puukkoja, lapasia, hattuja, pipoja ja vaikka mitä muuta mukavaa!

Fazerin karkkikauppa on Ranua Resortin pihapiirissä Murr Murr linnassa. Kaupassa on suuri valikoima Fazerin tuttuja herkkuja sekä uutuuksia.

Ostokset

Ravintolat & baarit

  • Wild Arctic Restaurant
  • Actic Guesthouse & Igloos ravintola
  • The Book Bar

Ranua Resortin yhteydessä on Wild Arctic Restaurant, joka on auki vuoden jokaisena päivänä. Ravintolasta saa aamiaista sekä lounasta, ja mukaan ostettavia eväitä vaikkapa eläinpuistokierrokselle.

Arctic Guesthouse & Igloos yhteydessä on ravintola, joka palvelee sekä lounasasiakkaita että päivällisasiakkaita. Majoittujille on myös aamiainen tarjolla.

The Book Bar on entiseen kirjastoon tehty baari. Book barissa on baarin lisäksi kokoustilat, biljardipöytä, golf simulaattori ja elävää musiikkia.

Ravintolat & baarit

Muut palvelut

  • Kakkupirtti

Ranualla toimii kotileipomo Kakkupirtti mistä voi tilata monenlaisia leivonnaisia niin arkeen kuin juhlaankin. Valikoimassa on monia valmiita vaihtoehtoja ja lisäksi onnistuu toiveiden mukaiset leivonnaiset.

 

 

Kakkupirtti

Muut palvelut

  • Kokouspalvelut

Ranua Resortilla on mainiot puitteet viettää elämyksellisiä kokouksia. Kokouspakettien hintaan kuuluu kokoustila ja -tekniikka sekä valinnan mukaiset tarjoilut. Kokouksiin voi yhdistää myös vierailun eläinpuistossa sekä erilaisia aktiviteetteja (mm. maastopyöräily, hevos- ja huskyajelu, porotilavierailu…).

Kokouspakettien hinnat alkaen 19 euroa/hlö.

Lue lisää

Villa Kuulas

The Book Bar

Villa Huilinki

Ranua Resort

Vaaran porotila

Lions Club

Arctic Dreams House

Fazer

Villa Havula

Kakkupirtti

Arctic Borealis Huskies

Arctic Guesthouse & Igloos

Ranuan Hevospalvelut