Sisältöön sitemap
Site logo

Ranualla on paljon erilaisia majoituspalveluita; kodikkaita mökkejä, kelluvia igluja, laadukkaita lomahuviloita, erätupia, mukavia leirintäalueita ja tunnelmallisia lasi-igluja. Jokaiselle jotakin!

Tutustu valikoimaan tarkemmin ja varaa juuri sinulle sopiva majoitus!

Mahdolliset kysymykset ja varaukset suoraan toimijoilta.

Elämysmajoitus

  • Arctic Guesthouse & Igloos Kelluvat iglut
  • Arctic Igloos Lasi-iglut

Ranualla on kahdenlaisia igluja; kelluvia igluja, jotka ovat siirreltävissä sekä kesällä että talvella ja lasi-igluja , jotka ovat Ranuanjärven rannalla iglukylässä.

Igluissa voit ihailla yötöntä yötä, tähtitaivasta tai hyvällä tuurilla revontulia vaikkapa suoraan sängystä.

Igluissa vietät unohtumattoman yön!

Elämysmajoitus

Lomahuvilat

  • Villa Wikkelä
  • Gulo Gulo lomahuvilat
  • Villa Huilinki
  • Villa Kuulas

Villa Wikkelä sijaitsee Simonjoen rannassa, noin 18 kilometrin päässä Ranuan keskustasta. Terassilla on jacuzzi ja pihapiirissä rantasauna. Huvilaa ympäröi kaunis luonto metsineen, jokineen ja revontulineen. Huvilaan mahtuu yöpymään 8 henkilöä.

Gulo Gulon lomahuvilat sijaitsevat eläinpuistoa vastapäätä ja jokaisesta huvilasta löytyy kaikki rentoon lomailuun tarvittavat mukavuudet. Huvilaan mahtuu yöpymään 6 henkilöä ja  huoneistot voi helposti yhdistää 12 hengen lomahuvilaksi. Lomakylässä on oma laavu ja aivan vierestä pääset luontopoluille tai moottorikelkkareitille.

Villa Huilinki sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella, ja on hyvin varusteltu. Pihapiirissä on rantasauna ja palju, ja noin 300 metrin päässä on laavu. Ranta on matala ja  pihapiirissä on leikkimökki leluineen.

 

Lomahuvilat

Mökit ja huoneistot

  • Villa Havula

Villa Havula sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja alueella voi patikoida, hiihtää ja pyöräillä. Ranuan luonnonpuisto on 1,3 km:n päässä ja Ranuanjärvi on 1 km:n päässä. Villa Havulassa on ilmaisia lainapolkupyöriä, puutarha sekä grillausmahdollisuus.

Mökit ja huoneistot

Leirintäalueet ja muu majoitus

  • Eläinpuisto Camping
  • Ranuanjärvi Camping
  • Arctic Guesthouse & Igloos Majatalo

Ranualla on kaksi leirintäaluetta, joista toinen on aivan eläinpuiston naapurissa ja toinen Ranuanjärven rannalla.

Camping Eläinpuisto tarjoaa karavaanareille ja telttailijoille mukavan pysähtymispaikan ja on avoinna ympäri vuoden. Matkailuvaunualueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevan eläinpuiston lisäksi luontoelämyksiä tarjoaa luontopolku kotineen ja laavuineen. Ranua Resortilta voit vuokrata fatbiken ja tutustua pyöräillen Ranuan luontoon.

Rauhallinen Camping Ranuanjärvi sijaitsee Ranuan keskustan tuntumassa järvenrannan välittömässä läheisyydessä. Leirintäalueella on teltta- ja asuntovaunupaikkoja sekä kesäasuttavia mökkejä. Alueella on vuokrattavat SUP-laudat, FatBike-pyörät ja soutuvene sekä sauna, jota voi vuokrata oman seurueen käyttöön.

Gasthaus Ranuan majatalossa on laaja valikoima erikokoisia huoneita, jotka soveltuvat hyvin erikokoisille matkaseurueille.  Majatalon tiloista löytyy myös ravintola, joka palvelee vieraita joka päivä, ympärivuotisesti.

Leirintäalueet ja muu majoitus

Arctic Dreams House

Villa Kuulas

Fazer

The Book Bar

Lions Club

Villa Havula

Kakkupirtti

Arctic Borealis Huskies

Arctic Guesthouse & Igloos

Vaaran porotila

Villa Huilinki

Ranuan Hevospalvelut

Ranua Resort