Sisältöön sitemap
Site logo

Tyylikäs ja rauhaisa.

Ranuan kunnan keskustasta 18 kilometrin päässä Raiskion kylässä sijaitseva tyylikäs Haistila on suunniteltu luomaan kodinomaista tunnelmaa erinomaisissa puitteissa. Haistilassa nautit valoisasta avoimesta yhteistilasta sekä oman saunan löylyistä, lepäät rauhallisissa makuuhuoneissa ja kuuntelet hiljaisuutta.

Tämän kolmen makuuhuoneen asunnon keskipisteenä on avoin oleskelu-, ruokailu-, ja keittiötila, missä on myös tunnelmallinen puilla lämmitettävä hella lasiluukulla. Haistilan saunasta nautit kylminä talvi-iltoina. Kesällä pääset saunomisen lomassa vilvoittelemaan ilta-aurinkoon terassille, missä on mukava oleskeluryhmä ja grilli.

Haistila sijaitsee 0,5 km päässä Villa Wikkelästä, 18 km Ranuan keskustasta sekä 15 km Ranuan Eläinpuistosta. Vuonna 1970 rakennettu talo Simojoen läheisyydessä pitää viehättävyytensä tähän päivään saakka. Arctic Dreams Housen porotila on aivan lähellä. Halutessasi voit myös vuokrata käyttöösi välineet monipuolisille aktiviteeteille: SUP-laudat, moottorikelkat, polkupyörät, vene, lumikengät, mönkijä, läskipyörät yms, jotka takaavat unohtumattoman kokemuksen.

Täyden palvelun loma

Halutessanne järjestämme teille täyden palvelun loman.

Noudamme teidät lentokentältä ja järjestämme autonkuljettajan sekä kokin vierailunne ajaksi. Varaamme puolestanne kaikki aktiviteetit: joulupukin tapaamisen, porotilalla vierailut ja poroajelut, husky- ja hevosrekiajelut, ohjatut revontuliretket sekä opastetut kierrokset upeassa Ranua Resort Zoo -eläinpuistossa, jossa pääsee katsomaan jääkarhuja, susia, ilveksiä, ahmoja, hirviä, poroja sekä muita arktisia eläimiä.

Tarjoamme myös muita palveluja toiveidenne ja mahdollisuuksien mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä etukäteen niin teemme tarjouksen.

 

Haistila
Simontie 50, 97715 Ranua

Ranua Resort

Lions Club

Vaaran porotila

Fazer

Arctic Guesthouse & Igloos

Arctic Dreams House

Ranuan Hevospalvelut

Arctic Borealis Huskies

Villa Kuulas

Kakkupirtti

Villa Havula