Sisältöön sitemap
Site logo

Rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla sijaitseva huvila mukavuuksineen.

Viihtyisässä ja kodikkaassa huvilassa on nykyaikainen keittiö, kodikas olohuone ja lasiseinin varusteltu löylyhuone, joista on upeat järvimaisemat. Olohuoneessa voit rentoutua takkatulen loimussa. Olohuoneesta ja kylpyhuoneesta pääset terassille, jossa on kesällä ruokailuryhmä ja grilli sekä savustuspönttö.

Huvilan vieressä on erillinen sähköistetty rantasauna, jossa on löylyhuone, pesuhuone ja tupa. Rantasaunan terassilta voi ihailla maisemia, bongata lintuja ja katsella revontulia. Rantasauna on huvilan vuokranneiden vapaassa käytössä. Lisäksi kylpypalju voidaan lämmittää vuokralaisten toiveiden mukaan lisämaksusta. Kylpypaljussa voit rentoutua talvella tähtitaivaan alla ja kesällä yöttömässä yössä.

Lapsiystävällinen matala ranta. Kalaisa järvi. Marjastamaan pääset lähimetsään. Moottorikelkka reitti noin 3 km päässä. Talvella liukulumikengät, potkuri ja pulkat käytössä. Kesällä soutuvene ja pelastusliivit käytössä. Lapsille leikkimökki leluineen. Trampoliini kesällä. Huvilan läheisyydessä noin 300 m päässä laavu.

  • https://www.nettimokki.com/ranua/villa-huilinki/56960/

Yhteystiedot

The Book Bar

Ranua Resort

Arctic Guesthouse & Igloos

Fazer

Vaaran porotila

Arctic Borealis Huskies

Villa Kuulas

Villa Havula

Arctic Dreams House

Lions Club

Ranuan Hevospalvelut

Kakkupirtti

Villa Huilinki