Sisältöön sitemap
Site logo

Koe arktinen elämäntyyli omassa rauhassa ilman naapureita.

Vain 18 km Ranuan keskustasta, Simojoen rannalta, löytyy salainen suojapaikka rauhaa hakeville perheille. Heti kun saavut alueelle, pääset nauttimaan rauhoittavasta hiljaisuudesta. Rakennukset sijaitsevat rauhallisella peltoalueella Simojoen rannalla. Noin kahden kilometrin päästä löydät virallisen moottorikelkkareitin, josta voit ajaa moottorikelkalla satoja kilometrejä. Voit tuoda omat kelkat tai vuokrata meiltä. Lähettyviltä löydät myös Ranuan kuuluisat hillasuot.

Päärakennus on kaksikerroksinen puinen omakotitalo vuodelta 2010, joka sijaitsee aurinkoisella avoimella peltoalueella. Pihapiirissä myös kesäkeittiö, autotalli sekä ihastuttava sauna joen rannalla. Talossa on iso oleskelu-ruokailutila sekä keittiö, makuuhuoneet, kylpyhuone ja sauna. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy vuoteet viidelle hengelle ja toisessa kerroksessa on vuodetilaa kahdeksalle hengelle sekä lastensänky. Huoneet ovat tilavia ja valoisia.

Arctic Dreams House Hommalassa värit ja valoisuus luovat harmonian ympäröivän luonnon ja rauhan nauttimiseen parhaimmillaan niin revontulien alla kuin myös keskiyön auringossa.

Halutessasi voit myös vuokrata käyttöösi välineet monipuolisille aktiviteeteille: SUP-laudat, moottorikelkat, polkupyörät, vene, lumikengät, mönkijä, läskipyörät yms., jotka takaavat unohtumattoman kokemuksen.

Täyden palvelun loma

Halutessanne järjestämme teille täyden palvelun loman.

Noudamme teidät lentokentältä ja järjestämme autonkuljettajan sekä kokin vierailunne ajaksi. Varaamme puolestanne kaikki aktiviteetit: joulupukin tapaamisen, porotilalla vierailut ja poroajelut, husky- ja hevosrekiajelut, ohjatut revontuliretket sekä opastetut kierrokset upeassa Ranua Resort Zoo -eläinpuistossa, jossa pääsee katsomaan jääkarhuja, susia, ilveksiä, ahmoja, hirviä, poroja sekä muita arktisia eläimiä.

Tarjoamme myös muita palveluja toiveidenne ja mahdollisuuksien mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä etukäteen niin teemme tarjouksen.

Hommala
Hommalantie 11, 97715 Ranua

Kakkupirtti

Lapland adventure & hunting

Ranuan Hevospalvelut

Villa Kuulas

Ranua Resort

Arctic Borealis Huskies

Arctic Dreams House

Fazer

Lions Club

Arctic Guesthouse & Igloos

Vaaran porotila

Villa Havula

Villa Huilinki